E-Unit Arnhem

Slim, succesvol en duurzaam ondernemen begint met een E-UNIT. E-UNITS staan op A-locaties waar de modernste innovaties op het gebied van bouwen en groene energievoorzieningen samen komen. Als ondernemer kun je niet achterblijven in een wereld van vooruitgang.

Op het nieuwe bedrijventerrein Rijn Park in Arnhem heeft E-unit Nederland B.V. het eerste E-UNIT park in Nederland gebouwd. Het E-UNIT Arnhem heeft een totaal oppervlak van 11.880 m2 verdeeld over 42 E-UNITS en beschikt over vooruitstrevende duurzame energieoplossingen.

Uitstekende locatie

GOED BEREIKBAAR
E-unit Arnhem is gunstig gelegen, vlakbij Industrie Park Kleefse Waard en de Arnhemse binnenstad. De Pleyroute is op 2 minuten rijden vanwaar je snel op de A12 en A348 bent. Elke bedrijfsunit heeft de beschikking over minimaal drie parkeerplaatsen en er zijn 30 laadpalen aanwezig voor het laden van elektrische auto’s. Ook op de fiets of met het openbaar vervoer ben je zo bij E-unit Arnhem.

LOCATIE
E-unit Arnhem bevindt zich op het bedrijventerrein RijnPark aan de Hondiusstraat.  De Hondiusstraat is goed te bereiken via de Westervoortsedijk en de Snelliusweg. Op het bedrijventerrein bevinden zich onder andere vestigingen van de Gamma, Pontmeyer en Securitas.

Diverse afmetingen E-units

E-unit Arnhem op het nieuwe bedrijventerrein Rijnpark zijn beschikbaar in diverse afmetingen.
Er zijn E-units zijn in verschillende afmetingen:
200 m2,
220 m2
300 m2
400 m2

Wil je meer weten download dan onze brochure en prijslijst dat kan via deze pagina

Voor een compleet overzicht van de afmetingen, indelingen van de E-units in Arnhem:

Er zijn nog een aantal E-units beschikbaar voor huur of koop

Heb jij interesse in het kopen of huren van een E-Unit neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Tevens bieden wij een unieke E-unit Flexhuur mogelijkheid op deze pagina kun je daar alles over lezen.