UNIEK: E-UNIT INTRODUCEERT FLEXHUREN

‘ALS JE ALLES VAN DE VOREN WEET KUN JE MET EEN DUBBELTJE DE WERELD ROND’

Dit oude Nederlandse spreekwoord is ook in ons huidige tijdperk actueel. Het valt voor ondernemers immers niet altijd mee om in de dynamische en steeds veranderende wereld waarin wij nu leven voor te sorteren op de dingen die nog komen gaan en dat geldt in het bijzonder voor bedrijfshuisvesting.

Het huren van bedrijfsruimte stelt veel ondernemers voor een duivels dilemma want het gaat er vaak niet om hoeveel m2 er nu nodig zijn maar vooral over hoeveel m2 er in de toekomst gewenst zijn. Nu te veel huisvestingskosten maken voor ruimte die je niet nodig hebt of te snel moeten verhuizen omdat je onderneming uit zijn jasje groeit zorgen in beiden gevallen voor onnodige kosten, ongemak en investeringen. Flexibiliteit kost geld maar daar hebben wij wat op gevonden.

Wij van E-Unit snappen dat de basis succesvol ondernemen zich niet altijd laat vastleggen in langjarige overeenkomsten. De behoefte om te kunnen groeien waarbij jij als ondernemer niet tegen de belemmeringen en opzegtermijn van een huurovereenkomst aanloopt hebben geresulteerd in een uniek concept: E-Unit Flexhuren.

Lees er alles over op de Flexhuur informatie pagina en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.